Verktøyutleie

Verktøysett - Dewalt
Verktykoffert med 5 18V batteriverktøy. Her har du det meste du trenger til den lille snekkerjobben. En praktisk koffert med 18V batterivektøy som inneholder 3 batterisager og batteridrill med 2 batterier og lader i tillegg er der en praktisk lommelykt. Se utfyllende beskrivelse på hjemmesiden.
Bestill
Planhøvel - Bosch GHO 26-82
Lite, hendig apparat med effektiv 710w motor. Ideell for tilpasningsarbeid på stedet Raskeste og rimelgste knivbytte på markedet er woodrazor- kniven med lang levetid og enkel justering
Bestill
Støvfri borremaskin - Bossch GHB 2-23 REA
Den kompakte løsningen for støvfri boring. Integrert, avtagbar avsugsenhet gjør arbeidet rent og støvfritt
Bestill
GIPSPLATEHEIS -
Montering av platemateriale som gipsplater og takplater. Material og plateheisen blir montørens beste venn, mye takket være det store arbeidsområdet. Heisen er delt i 3 deler for å forenkle transport, Hjulsett, teleskopstolpen og bæreramma på toppen er alle i separate deler.
Bestill
Dykkpistol IM65F - Paslode
Gassdrevet Dykkert pistol brukes til lister, sokler, skiver m.m Leiepris inkluderer Gass og 200 spiker. For dykkert dim 32-63 mm Spikerstamme 1,6x1,4 mm Magasinkapasitet 100 dykkert
Bestill
BORDSAG / SLISSESAG DEWALT - DEWALT
Denne sagen er fortrinnsvis til å kutte lange lengder ned til riktig bredde/ størrelse. Men kan også brukes til å kappe arbeidsstykker i riktig lengde. Sagen kan skjære i vinkel med begrensing på 48 grader. Sagen skal kunne brukes på 10Amp sikring men det anbefales 12-15 amp.
Bestill
polermaskin GPO 12E - Bosch
Bosch sin kraftigste polermaskin på 1200w. det idielle verktøy for de vanskelige Lakkfornyings jobbene med rubbing etc. Kan også brukes til finish. Forsiktighet vedr varmgang i lakk på roterende polermaskiner anbefales. Se hjemmesiden for mer informasjon.
Bestill
Kapp / Gjæringssag DW701 - Dewalt DW7011800 W
Denne sagen brukes primært til å sage arbeidsstykker av tre til riktig lengde og vinkel. kappekapasiteten ved kapping 90grader er 270x60 mm. Dette gjør at den ikke er egnet til gjæring av mange av dagens lister som ofte er 70mm. Sagen krever ifølge Dewalt minimum 10 Amp sikring men av erfaring bør du egentlig ha min 13 Amp for å slippe å bekymre deg over at den skal ta sikringene. HUSK IKKE BRUK SAGEN TIL LAMINAT!!! det ødelegger bladet på null tid.
Bestill
Laser avstandsmåler - Bosch DLE 50
Verdens minste laseravstandsmåler • Imponerende presis og ikke større enn en mobiltelefon • Enkel og nøyaktig oppmåling av lengder, arealer og volum • Absolutt nøyaktig takket være moderne laserteknikk • Rekkevidde50 m • Med målepinnen kan du også måle på vanskelig tilgjengelige steder • En rekke praktiske funksjoner; indirekte lengdemåling, tidsmåling, addisjons- og subtraksjonsfunksjon samt minne • Enkel, selvforklarende betjening med oversiktlig display • 1/4\' stativkobling • Softgrip
Bestill
4 planslaser - Dewalt DW087k
Dewalt DW087 er et ypperlig verktøy til å rette av gulv eller vegger, eller om du skal montere opp noe som må henge i water.
Bestill
4 punkts strålelaser - Dewalt DW084K
DW084K Fordeler Selvnivellerende 4 strålers laser med en nøyaktighet på ±1/4\" @ 100‘ Selvnivellerende opp til 4° overflatevinkling, finner loddelinjen på sekunder - ingen distansemåler eller knotter å justere
Bestill
Borrhammer - Bosch DE11
Sterk Universalhammer for rask boring og meisling

Topp boreytelse ved hjelp av optimert slagverkteknologi og høyytelsesmotor Vibrasjonssvakt slagverk for ypperlig brukervennlighet

Bestill
Stender/rørsøker - Stanley intellisensor 0-77-255
Stanley stendersøker viser både tre, metal og strømførende kabler. Maks. søkedybde 38 mm. Stort LCD display viser objektets dybde. Presisjon +/- 1,5 mm.
Bestill
Vinkelsliper 125mm - Bosch GWS 14-125CI
Vinkelsliper 125mm leveres med diamantblad til fliser og er beregnet til flisekutting.
Bestill
Borr sag metall - Bosch
Hullsett for saging av hull i metall / Hardmetall. 20, 25, 32, 38, 51og 64mm
Bestill
Dewahlth List og parkettsag - Dewahlt
Dette er "Kongen" av gjæringssager for for proff/ privat markedet. Den kan legges både til høyre og venstre, den har utrolig kuttekapasitet både i høyden og lengden av kuttene. Sagen er kjøpt inn spesiellt for parkett, listing og finarbeid og skal ikke brukes til annet trearbeid. ALDRI BRUK DEN TIL LAMINAT!!!! det vil ødelegge sagbladet på null tid.det trengs å brukes et eget sagblad til laminat.
Bestill
Fein Multimaster - Fein
Fein Multimaster er drømmeverktøyet på vanskelige steder. Kapp lister mens de er på veggen, skjær av parkett som er lagt for nær veggen, fjern fuger i fliser for å bytte flis + all verdens forskjellige sliping pussing og polering.
Bestill
Skruautomat 6842 - Makita
Gips skruautomat på 470W for 25-55mm skrue på bånd. Tilpasset for også å skru i bord og sponplate p.g.a. lavt turtall på 4700 omdreininger/min.
Bestill